torsdag 6 april 2017

Utdelningar

Hela min filosofi bygger på utdelningarna som jag vill skall ge mig en ekonomisk frihet någon gång i framtiden. Utdelningarna är dem som skall ge mig några extra månadslöner eller en årslön i framtiden och därför investerar jag i stabila bolag med utdelningar som är hållbara. Utdelningarna kommer att återinvesteras för att min pengamaskin skall växa i en snabb takt för att bli större och starkare!

Jag kommer inte att sträva efter att få utdelningar var månad utan utdelningarna får komma när dem kommer. Väldigt små pengar i dagsläget men häng med på resan så ska ni allt få se på utveckling!
Nedan ser ni min utdelningshistorik och detta skall bli väldigt intressant att följa år efter år!

Nedan ser ni mina utdelningar som jag inkasserat under 2018 samt alla pengar som trillade in under 2017.

Uppdaterad 28/1-2019 13:21


2 kommentarer:

 1. Kul med en start.
  Har själv börjat med utdelningsinvestering sedan början på förra året.
  Har satt upp milstolpar för utdelning/mån per/år samt portföljvärde. Kul att få bocka av/gröna rutorna ibland. Sånt sporrar.
  Jag jobbar tvärtemot dig har valt aktier just pga utdelningsdatum för att ha jämnt flöde över året. Det innebär mycket preffar och utländska aktier.

  Mvh
  PT-rille

  SvaraRadera

Månadsrapport Januari!

Då sitter jag här denna fina och orörda måndagsmorgon med en nybryggd kopp kaffe. Äntligen är det dags att stänga böckerna för januari och d...