onsdag 5 april 2017

Om Oss

Jag är en driven 25-30 åring ifrån Skåne som för ungefär ett år sedan fått upp ögonen för aktier och sparande i all allmänhet. Som de flesta unga människor har jag aldrig tänkt på ett speciellt sparande och mer levt för dagen utan att tänka på framtiden när det gäller ekonomin.

Som 20-åring startade jag ett företag där vi hyrde ut tjänster till större företag, detta drev jag i cirka 1,5 år och sedan valde jag att kliva in i detaljhandeln. Mitt jobb idag består av både försäljning och samt inköp från olika delar i Europa vilket gör att man måste ha bra koll på valutorna hela tiden.

Vi har precis köpt vårt drömhus som vi skall flytta in i oktober. Vi valde att sälja vårat radhus som var nyproduktion redan efter sex månader då de gått upp väldigt mycket i värde på kort tid och då vi skall bli föräldrar i januari så tyckte vi det var lika bra att passa på nu.

Mycket kommer att förändras med föräldraskapet och allt var det innebär men vi kommer fortsätta att kämpa för att bygga upp portföljen i lugn och ro.

Min strategi är att vara en tråkig investerare som handlar stora stabila bolag med bra kassaflöden som delar ut pengar till aktieägarna.

Jag vill bygga mig en pengamaskin som skall vara en ekonomisk trygghet och även sätta en guldkant på tillvaron längre fram i livet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Månadsrapport Januari!

Då sitter jag här denna fina och orörda måndagsmorgon med en nybryggd kopp kaffe. Äntligen är det dags att stänga böckerna för januari och d...